Skip to main content

logo

Bel ons

Mail ons

Overig nieuws

Wijkteams klaar voor het nieuwe jaar

Sint Annaklooster werkt aan toekomstbestendige thuiszorg. Per 1 januari hebben we 2 wijzigingen doorgevoerd, zodat we de zorg efficiënter kunnen inrichten en aan meer cliënten zorg kunnen verlenen. De wijzigingen: 

 1. Wijkteam Winkelcentrum Woensel en wijkteam Woensel Orion zijn samengevoegd tot 1 team met de nieuwe naam wijkteam Woensel.
 2. De cliënten uit wijkteam Helmond die in Geldrop wonen zijn toegevoegd aan het wijkteam Stratum. In december zijn de cliënten uit Geldrop uitgebreid geinformeerd en is gezorgd voor een warme overdracht. 

Kennismaking teamleden Woensel

In de maand december zijn een aantal sessies georganiseerd om de medewerkers van het nieuwe samengestelde team Woensel kennis met elkaar te laten maken. Wijkverpleegkundige en aanvoerder van het team Anita Bliek: “het grotere team geeft ons meer mogelijkheden om de roosters rond te krijgen. Ik merk dat iedereen positief is. In december hebben we ook onze kantoorruimte opnieuw ingericht. Natuurlijk zijn we meestal op pad, maar als we op kantoor moeten zijn, is een fijne werkomgeving heel prettig.”

wijkteam Woensel kantoorruimte

 


Over dit artikel
 • Geplaatst op:
  02 januari 2023
 • Aangepast op:
  12 januari 2023
 • Categorie:
  Overig nieuws

Laatste nieuws