Skip to main content

Thuiszorg

Verzorging en verpleging aan huis

Merkt u dat het steeds moeilijker wordt om voor uzelf te zorgen? Heeft u bijvoorbeeld moeite met aankleden en douchen? Of heeft u medische verzorging nodig? Bijvoorbeeld omdat u onlangs bent geopereerd? Dan kunt u thuiszorg aanvragen bij Sint Annaklooster. We bieden thuiszorg in Eindhoven en Helmond.

Thuis is uw plek. De plek waar u zich veilig en vertrouwd voelt. Ook als u niet meer volledig voor uzelf kunt zorgen, is het mogelijk om thuis te blijven wonen. De thuiszorgmedewerkers van Sint Annaklooster kunnen u op verschillende gebieden ondersteunen.

Ondersteuning

Onze medewerkers van de thuiszorg kunnen u helpen bij:

  • Persoonlijke verzorging, zoals hulp bij het douchen.
  • Verpleging bij gezondheidsproblemen, denk aan wondverzorging en het geven van injecties.
  • Het aanbrengen van structuur in uw dag.

Uw zorg uit handen

Sint Annaklooster organiseert thuiszorg vanuit uw woonwijk. Onze medewerkers zijn gekwalificeerde, betrokken, vriendelijke en flexibele zorgverleners. U heeft altijd te maken met één vast aanspreekpunt. 

Medewerkers van Sint Annaklooster zullen uw hulpvraag ombuigen in een zorg-op-maat plan. Zij geven advies en voorlichting over ziekte, het ouder worden en wat de beste mogelijkheden zijn om de regie en zelfstandigheid te waarborgen in uw thuissituatie. De medewerkers zijn vanzelfsprekend gebonden aan hun beroepsgeheim en werken volgens een strikt privacyreglement.

Lees hier het verhaal van Esther van Thiel, wijkverpleegkundige bij Sint Annaklooster.