Skip to main content

Overige diensten

Personenalarmering en woningtoegang

VEILIG THUIS IN UW EIGEN OMGEVING

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Daarom wilt u ook dat u zich veilig voelt. Wat als u plotseling iets overkomt terwijl u alleen thuis bent? Met Personenalarmering van Sint Annaklooster kunt u in noodgevallen altijd direct laten weten dat u hulp nodig heeft.

HULP NODIG?

Hulp binnen handbereik, meteen wanneer u dat nodig heeft. Met één druk op de knop maakt u contact met de medewerkers van de zorgcentrale en kunt u ondersteuning inroepen. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een veilig en vertrouwd gevoel, voor u maar ook voor uw dierbaren.

SAMENWERKING MET JINCA

Sint Annaklooster werkt voor de personenalarmering samen met Jinca. Jinca heeft een 24/7 bemande alarmcentrale met zorghulpverleners. U staat met één van hen in contact als u een oproep doet. Zij zorgen dat u zo snel mogelijk de hulp krijgt die u nodig heeft, of dat nu uw mantelzorger is, een medewerker van Sint Annaklooster of direct een huisarts/ambulance. Zie voor aanvullende informatie ook bijgaande flyer.  

VEILIGE WONINGTOEGANG

Sint Annaklooster kiest ervoor om geen toegangssleutel(s) van uw woning in beheer te nemen. We werken met een sleutelkluis ofwel een slim elektronische deurslot. Zo kunnen we sneller bij u zijn in geval van een spoedoproep.
Sint Annaklooster werkt hiervoor samen met Jinca. Jinca biedt een tweetal veilige oplossingen voor woningtoegang, namelijk een slim elektronisch Telelock-slot en een veilige SKG gecertificeerde Puck sleutelkluis. Met het slimme elektronische slot kan een zorgverlener via een beveiligde app met een digitale sleutel op de telefoon toegang krijgen tot uw woning. Met dezelfde app heeft onze medewerker eventueel ook toegang tot de centrale deur van het appartementencomplex waar u woont.

SLIM ELEKTRONISCH SLOT

Het elektronisch slot is niet zichtbaar aan de buitenzijde van uw woning en daarmee in onze ogen de meest veilige oplossing. Wanneer u kiest voor een elektronische oplossing met een slim slot bepaalt u altijd zelf wie toegang heeft tot de woning. U kunt zelf digitale sleutels uitgeven aan familie of mantelzorgers en u geeft zelf één sleutel aan onze organisatie.

U KIEST ZELF

U dient zelf voor een woningtoegang oplossing te zorgen. De kosten voor deze toegangsmogelijkheden zijn voor eigen rekening. U kunt ook zelf een sleutelkluis aanschaffen. Houdt daarbij rekening met keurmerken en certificeringen. Het gaat immers om de toegang tot uw woning, en een sleutelkuis wordt aan de buitenkant van uw woning gemonteerd. Voor veilige en gecertificeerde woningtoegang oplossingen kunt u terecht bij Jinca.
In een kort filmpje wordt de werking van het Telelock slim elektronisch slot uitgelegd. Zie ook bijgaande flyer over het Telelock.

MEER INFORMATIE

Voor meer uitgebreide informatie en advies over personenalarmering, slimme elektronische sloten of sleutelkluizen kunt u een kijkje nemen op de website van Jinca. Jinca kan u ook adviseren over welke oplossing het beste bij u past. Tijdens kantooruren kunt u ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Jinca via 088 - 55 20 280. Zij helpen u graag verder.