Skip to main content

logo

Bel ons

Mail ons

Nieuws

Samen Sterk - Jaarverslag 2022

Samen Sterk! Dat is de titel van ons maatschappelijk jaarverslag 2022. Want bij Sint Annaklooster heeft iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, maar we kunnen de zorg alleen met z'n allen leveren. 

Voorwoord

Uit het voorwoord van bestuurder Anita Schavemaker: 

In het begin van 2022 hadden we nog steeds te maken met het coronavirus, maar gelukkig konden we in de loop van het jaar weer meer aandacht aan elkaar besteden. Gezelligheid hoort immers bij ons. Zo konden bijvoorbeeld onze teamuitjes, de zomerbarbecue en het kerstfeest weer doorgaan. 

Goed voor elkaar zorgen betekent ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, scholing, goede werkomstandigheden, werkplezier, werken in vaste teams en de mogelijkheid om mee te kunnen denken en beslissen. 

In 2022 zijn we doorgegaan met de invoering van TEAMkracht, een traject op weg naar zelforganisatie. Alle teams in het primair proces hebben een (verpleegkundig) aanvoerder die verantwoordelijk is voor de kwaliteitsontwikkeling en samenwerking. Ze zijn de kartrekkers van het team. Daarnaast zijn er teamversterkers aangesteld die de teams coachen. Ik ben trots op de teams: ze functioneren goed en zijn blij met de verantwoordelijkheden die TEAMkracht meebrengt. 
Trots ben ik ook op onze
 financiële situatie. 2022 konden we weer met positieve cijfers afsluiten.

Lees het Jaarverslag 

Met een overzicht van activiteiten, kengetallen, een verslag van de Raad van Toezicht, Cliëntenraad en Ondernemingsraad, en de financiële situatie in 2022. U kunt het hier donwloaden: 

Jaarverslag 2022 


Over dit artikel
  • Geplaatst op:
    20 juni 2023
  • Aangepast op:
    20 juni 2023

Laatste nieuws